Geheime Missie

City escape game met app en meer

Antwoorden op veel vragen vind je hier. Wil je nog iets weten? Mail dan even naar info@geheimemissie.nl.


Het spel

Het spel van Geheime Missie duurt 1,5 tot 2 uur. Met je team van 1-5 personen ga je op pad. Ben je met meer? Bestel meerdere spellen en speel tegen elkaar. Operatie Frontshots speelt zich af in Voorschoten. Sandra heeft je hulp nodig want geheim agent Dustin wordt vermist. In het centrum van Voorschoten ga je op zoek naar alle informatie die Dustin voor je heeft achtergelaten en kraak je de codes om de missie te laten slagen. Vooraf ontvang je per post een pakketje en de inlogcode voor de app (1 jaar geldig). Gemaakt voor volwassenen maar leuk vanaf 10 jaar.


Wat heb ik nodig?

Je hebt een mobiel of tablet met internet nodig. Je moet een app downloaden (TurfHunt) maar dit kun je thuis al voorbereiden. Je moet ter plekke in ieder geval kunnen browsen, bellen en mailen. En je hebt natuurlijk het pakketje nodig dat Geheime Missie je opstuurt. We raden aan per persoon of maximaal per 2 personen een mobiel te gebruiken zodat je allemaal kunt meekijken met alle vragen en codes. Oh en vergeet niet pen en papier mee te nemen :)

Voorschoten

Kan je dit spel alleen in Voorschoten doen? Ja, op dit moment wel. Bij succes zullen we ook naar andere plaatsen gaan. Dus doe mee en maak anderen ook enthousiast zodat ons bereik steeds groter wordt. En waar parkeer ik het beste in Voorschoten? Het makkelijkst is waarschijnlijk de parkeergarage bij Deltaplein. Komt een deel van je team met de trein? Ook hier is een grote parkeerplaats dus makkelijk om daar samen te komen. In 10 minuten loop je vervolgens naar het centrum. Met liefde geven we wat tips voor een lekker hapje en drankje. Zelf houden we van de restaurants Hudson en la Casita. Goede koffie haal je bij Bij57 en voor ijsjes moet je bij Moments zijn.

Waar begint het spel?

Het maakt eigenlijk niet uit waar je het spel precies start. In de buurt van Deltaplein, de Voorstraat, Schoolstraat, Treubplein of het NS station... allemaal goede plekken om de start knop in te drukken.

Duur van het spel

Hoe lang het duurt? Het ligt er een beetje aan hoe jullie in de wedstrijd zitten :) Maar we denken tussen 1,5 en 2 uur. Tussendoor kan je altijd even pauze nemen voor een lekkere snack. Als het maar niet ten koste gaat van de missie :)